Erdoğan'ı beklediler ama gelmedi

Bayram tatilini Rize'de geçiren Erdoğan'ı görmek isteyen hemşehrileri yol kenarında bayramlaşmak için bekledi.Başbakan'ın evinden çıkarak köyleri gezeceği duyumu üzerine yol kenarlarında toplanan hemşehrileri, Erdoğan'ın gelmemesi üzerine hayal kırıklığı

Erdoğan'ı beklediler ama gelmedi

Bayram tatilini Rize'de geçiren Erdoğan'ı görmek isteyen hemşehrileri yol kenarında bayramlaşmak için bekledi.

Başbakan'ın evinden çıkarak köyleri gezeceği duyumu üzerine yol kenarlarında toplanan hemşehrileri, Erdoğan'ın gelmemesi üzerine hayal kırıklığı yaşadı.

ERDOĞAN BAYRAM TATİLİNİ RİZE'DE GEÇİRDİ
Kurban Bayramı tatilini memleketi Rize'nin Güneysu İlçesi'nde geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, günün büyük bölümünde villasında dinlendi.

Önceki gün eşi Emine Erdoğan'la birlikte baba ocağı Güneysu ilçesine gelen Başbakan Erdoğan'ın, bugün öğle saatlerinde Merkez Mahallesi'ndeki evinden çıkarak camiye gittiği ve yakınlarının mezarlarını ziyaret ettikten sonra da eve döndüğü öğrenildi.

Başbakan'ın öğleden sonra Güneysu ilçe merkezinde yapımı süren TOKİ konutlarına gideceğinin belirtilmesi üzerine güvenlik güçleri bölgede geniş önlem aldı ancak Başbakan Erdoğan evden çıkmadı.

DUMANKAYALILAR 4 SAAT BEKLEDİ
Daha sonra da Erdoğan'ın babasının köyü olan Dumankaya'ya gideceği duyumu alındı. Bunun üzerine Dumankaya Köyü'nde vatandaşlar yol kenarında Başbakan'ı beklemeye başladı. Çay demleyip içerek ısınmaya çalışan ve "Başbakan Potamya'ya geldi. Bizi görmeden gitmez.

Bizimle görüşmeden onu buradan geçirmeyeceğiz. Başbakan'la bayramlaşacağız" diyen hemşehrileri, yaklaşık 4 saatlik bekleyişlerine rağmen Erdoğan'ın gelmemesi üzerine hayal kırıklığı yaşadı.

Dumankaya Köyü'nde de jandarmanın geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü, köydeki hemen hemen her eve Başbakan'ın posterlerinin asılması dikkat çekti.

Başbakan Erdoğan'ın yarın bayram tatilini sona erdirerek Ankara'ya döneceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel