Erdoğan’dan Çiftçilere müjde

Trabzon İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bektaş Erdoğan’dan çiftçilere müjde. Erdoğan 2011 yılında Çiftçi Kayıt Sistemine kaydını yaptırdıkları halde, 31.12.2011 tarihi itibarıyla Mazot, Gübre ve Toprak Analiz Desteklemesi dilekçesi vermeyen ve yoğunl

Erdoğan’dan Çiftçilere müjde

Trabzon İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bektaş Erdoğan’dan çiftçilere müjde. Erdoğan 2011 yılında Çiftçi Kayıt Sistemine kaydını yaptırdıkları halde, 31.12.2011 tarihi itibarıyla Mazot, Gübre ve Toprak Analiz Desteklemesi dilekçesi vermeyen ve yoğunluk nedeniyle toprak analizi yaptıramadıkları için 2011 yılı Mazot, Gübre ve Toprak Analizi destekleme ödemesinden yararlanamayanlar çiftçilere yeni bir hak tanındığını açıkladı.

 Erdoğan çiftçilerin mağduriyetini gidereceklerini açıklayarak” Çiftçilerimizin mağduriyetinin giderilmesi amacıyla, 2011 yılında Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı olmak şartıyla Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Destekleme müracaatları Bakanlığımız tarafından 03.02.2012 günü mesai bitimine kadar uzatıldı. Mağdur olan çiftçilerimizin belirtilen tarihe kadar İl/ilçe Müdürlüklerine müracaat etmeleri gerekiyor “dedi.

Son olarak çiftçilerin hiçbir zaman mağdur olmalarını istemediklerini sözlerine ekleyen Erdoğan;”İmkânlar çerçevesinde çiftçilerimize yardım etmek görevimizdir Tarım İl Müdürlüğü kapıları herkese açıktır dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel