Erdoğan'a talepte bulunacaklar

Temmuz ayı toplantısında konuşan Meclis Başkanı Haydar Revi, kurulacak olan 61. Hükümet’in 61 plaka nolu Trabzon’da bir Bakanlar Kurulu toplaması için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a talepte bulunacaklarını söyledi.Kurulacak olan 61. Hükümet’te Trabzonlu

Erdoğan'a talepte bulunacaklar

Temmuz ayı toplantısında konuşan Meclis Başkanı Haydar Revi, kurulacak olan 61. Hükümet’in 61 plaka nolu Trabzon’da bir Bakanlar Kurulu toplaması için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a talepte bulunacaklarını söyledi.

Kurulacak olan 61. Hükümet’te Trabzonlu milletvekillerinden de bakan veya bakanların olması yönünde temennileri olduğunu da belirten Revi “61. Hükümet ile 61 plaka nolu Trabzon’un tarihi bir tesadüfler çakışması da bizim için çok mutlu bir andır” dedi.

Revi, gündemdeki şike operasyonu ile ilgili olarak da “Trabzonspor’un masa başında kaybettiği şampiyonluğu artık hukuk yoluyla teslim edilecek. Buna inanıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel