Erdoğan'a destek için yürüyor

 Yürüyüşüne saat 09.00'da İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinden başlayan Ahmet Kabadayı (43), Samsun-Ankara arasının 410 kilometre olduğunu, bu mesafeyi 7 günde tamamlayacağını söyledi. Gezi Parkı olayları nedeniyle Başbakan Recep T

Erdoğan'a destek için yürüyor


 Yürüyüşüne saat 09.00'da İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinden başlayan Ahmet Kabadayı (43), Samsun-Ankara arasının 410 kilometre olduğunu, bu mesafeyi 7 günde tamamlayacağını söyledi. Gezi Parkı olayları nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarak 'demokrasiye saygı' yürüyüşü düzenlediğini belirten Kabadayı, “Son aylarda ülkemiz üzerinde Gezi adı altında bazı güçler tarafından, Başbakanımıza ve ülkemize yapılan saldırılara ‘dur' demek için yürüyorum. Onlar Taksim meydanında, Hatay'da ne yaparlarsa yapsınlar, Anadolu, Başbakanının ve devletinin yanındadır. Bunu göstermek adına Ankara'ya kadar yürüyorum. Bugün yola çıkıyorum, bu yolculuk 7 gün sürecek ve 23 Temmuz'da da TBMM'de bir açıklama yapacağım. Bu yürüyüşe Gezi olaylarının halen devam etmesinden dolayı karar verdim. Eğer, masum bir eylem olup bitseydi, böyle bir şey düşünmezdim. 780 bin metrekare vatan toprağında dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve hiçbir vatandaşına ayrım yapmadan herkesi birinci sınıf vatandaş olarak gören bir Başbakan'a sahip çıkmak adına yollara düştüm. Bu canım bu yolda feda olsa bile, demokrasiye saygı yürüyüşüne çıkıyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Kabadayı, Türk bayrağını boynuna asarak, ‘Demokrasiye Saygı' adı altında Ankara'ya doğru yürüyüşe geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel