Erdoğan Bayraktar Trabzon'da

Partililerle bir araya gelen Bakan Bayraktar'ın iftar yemeğine yaklaşık 700 kişi katıldı. iftar yemeğinde; Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, milletvekilleri Safiye Seymenoğlu, Aydın Bıyıklıoğlu, eski AK Pa

Erdoğan Bayraktar Trabzon'da

Partililerle bir araya gelen Bakan Bayraktar'ın iftar yemeğine yaklaşık 700 kişi katıldı. iftar yemeğinde; Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, milletvekilleri Safiye Seymenoğlu, Aydın Bıyıklıoğlu, eski AK Parti Trabzon milletvekili Asım Aykan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar hazır bulundu.

Burada partililere seslenen bakan Bayraktar, kendilerine zaman tanınmasını isterken, en çok organizasyona muhtaç kendi bakanlığı olduğunu söyledi. Bakan Bayraktar, "Dünyanın geldiği konjonktür itibariyle ve Türkiye'nin geldiği gelişmişlik seviyesi nazara alınarak, bu isim altında yeni bir bakanlık oluşturuldu.

Yani eski Bayındırılık ve İskan Bakanlığı, Çevre ve Orman Bakanlığının çevre kısmının büyük bir bölümü, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan da bir genel müdürlüğünün yarısı olmak üzere tevdi edilen

bir bakanlık oluşturuldu. Yeni yasa ile 3 gün önce resmi gazetede yayınlandı. En çok organizasyona muhtaç bizim, benim bakanlığımdır. Bunun için bize biraz daha müsaade edin. İnşallah hem Türkiye'mize, hem Trabzon'umuza çok güzel hizmetler yapacağız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel