Erdoğan afişleri yırtıldı

Ordu'da, Ak Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir üstgeçide asılan afişleri bıçakla kesildi.Olay, dün gece merkez Altınordu İlçesi Akyazı Mahallesi'nde Ordu-Giresun karayolu üzerinde bulunan üstgeçitte meydana geldi. Üstgeçitteki demir

Erdoğan afişleri yırtıldı

Ordu'da, Ak Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir üstgeçide asılan afişleri bıçakla kesildi.

Olay, dün gece merkez Altınordu İlçesi Akyazı Mahallesi'nde Ordu-Giresun karayolu üzerinde bulunan üstgeçitte meydana geldi. Üstgeçitteki demirlere asılan ve üzerinde 'Türkiye'nin gücüne güç kat, milli irade milli güç' yazısı ile Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı ve logosunun bulunduğu iki afiş kesilerek tehrip edildi. Afişlerin bir kişi tarafından kesildiğini fark edenler durumu polise haber verdi. 

tayy.jpg
Gelen polisi fark eden kimliği belirlenemeyen bir kişi elindeki bıçağı yere atıp kaçtı. Polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler