Engelliler yüzmede engel tanımadı

Karadeniz Dalgıçlar Derneği tarafından organize edilen 'Derinlerdeki Tarihe Yolculuk Projesi' ile engelli 10 kişiye dalış ve yüzme eğitimi verildi. Trabzon Olimpik Havuz'da gerçekleşen eğitim ve dalış eğitimlerine Rize’den 10 engelli katıldı. Karadeniz Da

Engelliler yüzmede engel tanımadı

Karadeniz Dalgıçlar Derneği tarafından organize edilen 'Derinlerdeki Tarihe Yolculuk Projesi' ile engelli 10 kişiye dalış ve yüzme eğitimi verildi.

 


Trabzon Olimpik Havuz'da gerçekleşen eğitim ve dalış eğitimlerine Rize’den 10 engelli katıldı. Karadeniz Dalgıçlar Derneği'nden 4 yüzme ve dalış hocası tarafından verilen eğitimlere katılan AK Parti Rize İl Başkanlığı Özürlüler Koordinasyon Merkezi Başkanı Zeki Muhammet Aslan bu tür etkinliklerin devamlı olması için kendilerinin çaba sarf ettiğini ayrıca Rize’den de destek beklediğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel