En iyi üçüncü proje Trabzon'dan

 Trabzon Belediyesi’nin engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla hazırladığı, ‘Herkes için Ulaşılabilir Trabzon’ projesi Aile ve Sosyal Politikalar tarafından 472 proje arasından en iyi üçüncü proje olarak seçildi.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanl

En iyi üçüncü proje Trabzon'dan

 Trabzon Belediyesi’nin engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla hazırladığı, ‘Herkes için Ulaşılabilir Trabzon’ projesi Aile ve Sosyal Politikalar tarafından 472 proje arasından en iyi üçüncü proje olarak seçildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve eşit olarak katılabilmeleri ve yapılı çevrenin engelsiz hale getirilmesi amacıyla örnek uygulamalarla erişebilirliğin pilot alan çalışması yapılan kentin tamamına ve diğer kentlere yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak üzere hazırlanan, ‘Ulaşılabilirlik Destek Projesi’ (UDEP) 2013 yılında uygulanmak üzere Haziran-Temmuz aylarında tekliflere açılmıştı. Teklif çağrılarına Belediyeler, İl Özel İdareleri, Kaymakamlıklar ve muhtarlıklar 472 adet proje ile başvurdu. Pilot alanları kapsayan projeler, UDEP 2013’ün amaçlarına uygunlukları, pilot alanların özellikleri, bölge için örnek oluşturabilme durumları, projenin sürdürülebilirliği gibi ölçütler doğrultusunda değerlendirildi.

basliksiz-2.20131223163952.jpg

Bu projeler arasında 12 proje uygulanmaya değer bulunurken, Trabzon Belediyesi’nin hazırlamış olduğu ‘Herkes için Ulaşılabilir Trabzon’ projesi en iyi üçüncü proje oldu.
Projenin tanıtımı önümüzdeki günlerde düzenlenecek programla kamuoyu ile paylaşılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel