Emniyet Müdürü Özaslan'a veda yemeği

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Silah ve Pasaport Şube Müdürlüğü’ne atanan Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Özaslan'a veda yemeği düzenlendi.Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 4 yıldan bu yana görev yapan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan, Samsun İl Emniye

Emniyet Müdürü Özaslan'a veda yemeği

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Silah ve Pasaport Şube Müdürlüğü’ne atanan Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Özaslan'a veda yemeği düzenlendi.

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 4 yıldan bu yana görev yapan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Silah Ruhsat ve Pasaport Şube Müdürlüğü’ne atanması nedeniyle Midilli Restaurant’ta verilen veda yemeğinde ilçe protokolü ve Çarşambalılarla bir araya geldi.

Veda yemeğine Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kemal Subaşı, Garnizon Komutanı Zafer Öz, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

İlçe esnaflarından Cemil Mete’nin düzenlediği veda yemeğinde konuşan Ahmet Kadri Özaslan, “Bu geceyi hazırladığınız için herekse teşekkür ediyorum. 2009 yılından bu yana 4 yıldır azimle çalıştık ve bu gün Samsun'a atanmam nedeni ile çok mutluyum. Bu süre içinde çalışmalarımda bizlerle birlikte güzel çalışma ortamı sağlayan başta personellerime, İlçe Kaymakamı , Belediye Başkanımızın yanı sıra ilçede ki tüm idarecilerimize, STK yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel