Emniyet genç aşçılar yetiştiriyor

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Çocukların Mutlu Geleceği İçin Umut Yıldızı Projesi” kapsamında belirlenen 10 çocuğun boş zamanlarını daha iyi değerlendirebilmesi amacıyla Aşçı Çıraklığı kursu açtı. Proje’nin

Emniyet genç aşçılar yetiştiriyor

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Çocukların Mutlu Geleceği İçin Umut Yıldızı Projesi” kapsamında belirlenen 10 çocuğun boş zamanlarını daha iyi değerlendirebilmesi amacıyla Aşçı Çıraklığı kursu açtı. 

Proje’nin başında Çocuk Şube Müdürü Ender Türkyılmaz, Şube Müdür Yardımcısı Bahadır Barakalı,sosyal çalışma uzmanı Mehtap Gülhan ve kurs hocalarının katkılarıyla gerçekleşen proje etkili olup, Proje ile birlikte gençlere beceri ve iş imkanı kazandırılması ile birlikte topluma daha sağlıklı birey olmalarına yönelik, çözüm odaklı ve çok yönlü faaliyetlerin gerçekleştirilerek, suça ve kötü alışkanlıklara karşı korunması amaçlanıyor.

Böylelikle gençlerin boş zamanlarının daha etkili bir biçimde değerlendirerek sosyal ortamlarda kendilerini daha iyi hissetmeleri ile daha olumlu davranışlar kazanmış olacaklar ve de aşçılık gibi önemli bir meslek sahibi olacaklar. 

Öte yandan kurs öğrencileri emniyet tarafından Trabzonspor-Sivas maçına götürülerek stres attılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler