Emekli personel iftarda buluştu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu belediyeden emekli olan personele iftar yemeği vererek yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.Yemeğe Trabzon Belediyesi eski başkan yardımcılarından Erdal Büyükçulha, Bahçecik Mahallesi Muhtarlığ

Emekli personel iftarda buluştu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu belediyeden emekli olan personele iftar yemeği vererek yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Yemeğe Trabzon Belediyesi eski başkan yardımcılarından Erdal Büyükçulha, Bahçecik Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten Ali Bal’ın yanı sıra emekli belediye personeli ile aileleri katıldı. İftar yemeğinde konuşan Başkan Gümrükçüoğlu “Trabzon Belediyesi’ne, Trabzon halkına ve Trabzon kentine verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Trabzon7un her metre karesinde sizlerin alın teriniz var. Ailelerinizle birlikte nice bayramlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Belediyeden emekli personele verdiği iftar yemeğinin ardından Denizli Müftülüğü’ne atanan Trabzon eski Müftüsü Veysel Çakı’nın verdiği iftar yemeğine katılarak hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Çakı’ya telkâri işlemeli kahve takımı hediye eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu şehir hizmetlerinizi hiç unutmayacak. Bundan sonra da Trabzon’a teşrif ederseniz bizleri şereflendirmiş olacaksınız. Sizi hiç unutmayacağız. Her zaman da Trabzon’a bekleyeceğiz” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür eden Müftü Çakı, gösterdikleri ilgi ve sevgiden dolayı tüm Trabzonlulara teşekkür etti. Çakı, Trabzon’un gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

1.20130802130402.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler