Emek hırsızlarına geçit vermeyeceğiz

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ayaz Trabzonspor’ların menfaatleri doğrultusunda dernek olarak ne yapılması gerekiyorsa yapmaya devam edeceklerini fakat bunu yaparken de herkesimin görüşlerini alacaklarını dile getirdi.İSTANBUL’DA

Emek hırsızlarına geçit vermeyeceğiz

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ayaz Trabzonspor’ların menfaatleri doğrultusunda dernek olarak ne yapılması gerekiyorsa yapmaya devam edeceklerini fakat bunu yaparken de herkesimin görüşlerini alacaklarını dile getirdi.

İSTANBUL’DA YER YERİNDEN OYNAYACAK

İstanbul’da bugüne kadar görülmemiş bir katılımla yürüyüş ve miting düzenleyeceklerini tarih noktasında en kısa zamanda uzlaşma gerçekleşeceğini belirten Ayaz “Futbol sadece sahada kazanılmıyor” diyerek emek hırsızlığı yapan ve bu konuda mahkûm olan, suçu sabit görülen ve cezası Yargıtay’ca da onaylananların gasp ettiği 2010 – 2011 sezonu şampiyonluk kupamızın verilmesi ve hakkımızın teslim edilmesi siyaset’in boynunun borcu olmasına rağmen “körler sağırlar, birbirini ağırlar” tavrı bizi hareketlendirdi. Sonuç olarak: ne pahasına olursa olsun, çalınan, gasp edilen kupayı esaretten kurtaracağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler