Ekmeleddin İhsanoğlu Trabzon'a geliyor

Haber61.net - Haber Servisi - Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun 4 Temmuz Cuma Günü saat 10:00'da Trabzon'a geleceği öğrenildi. Haber Muhabirimiz Şükrü Üçüncü'nün yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre; Cuma namazını İskenderpaşa camiinde kılacak olan E

Ekmeleddin İhsanoğlu Trabzon'a geliyor

Haber61.net - Haber Servisi - Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun 4 Temmuz Cuma Günü saat 10:00'da Trabzon'a geleceği öğrenildi. Haber Muhabirimiz Şükrü Üçüncü'nün yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre; Cuma namazını İskenderpaşa camiinde kılacak olan Ekmeleddin İhsanoğlu, namazdan sonra bir dizi görüşmelerde bulunacak.

Aynı günün akşamında ise çatı adayı Trabzon bulunun sivil toplum kuruluşları ile iftarda buluşacağı öğrenildi. İhsanoğlu'nun ilk durağı ise Trabzon Gazeteciler Cemiyeti olacağı ve buırada bir açıklama yapması beklediği ifade edildi. İhsanoğlu, Trabzon'da bir gece kaldıktan sonra kentten ayrılacağı belirdildi.

Hava yolları ile Trabzon'a gelmesi beklenen İhsanoğlu'nu havalimanında MHP, CHP, BBP, DP ve DSP il başkanlarının karşılayacağı öğrenildi.

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, " Trabzon'a gelen adayımızı alarak Trabzon'da bir dizi programlar izleyerek çalışacağız. En iyi şekilde ağırlayacağız."dedi.

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, " Sayın Ekmeleddin bey ilk olarak Yozgat'ı ardından Trabzon2u ziyaret edecek bu bizim için önemli olan bir durumdur."ifadelerini kullandı. 

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel