Ehliyetsiz genç 2 kişiyi biçti

Samsun'dan Ordu yönüne gitmekte olan ve ehliyetsiz olduğu belirtilen Oğuz Kaan Kaptan'ın (17) kullandığı otomobil, Yalı Mahallesi'nde aynı yönde giden Harun Bolat'ın kullandığı 55 SH 466 plakalı otomobile çarptıktan sonra refüje devrildi.Kazada, Oğuz Kaan

Ehliyetsiz genç 2 kişiyi biçti

Samsun'dan Ordu yönüne gitmekte olan ve ehliyetsiz olduğu belirtilen Oğuz Kaan Kaptan'ın (17) kullandığı otomobil, Yalı Mahallesi'nde aynı yönde giden Harun Bolat'ın kullandığı 55 SH 466 plakalı otomobile çarptıktan sonra refüje devrildi.

Kazada, Oğuz Kaan Kaptan ile araçtaki Ramazan Aksoy (17), Kadir Bayrak (17) ve Enes Küçükbekir (17) yaralandı. Terme Devlet Hastanesine kaldırılmak istenen yaralılardan Aksoy ve Bayrak yolda hayatını kaybetti. Durumları ağır olan Kaptan ve Küçükbekir'in ise Terme Devlet Hastanesindeki ilk tedavilerinin ardından OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel