Eğer fark yaratmak istiyorsanız

Kredi Yurtlar Kurumu Of Öğrenci Yurdu tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen sosyal etkinlik projeleri kapsamında gerçekleşen ziyarette  öğrencilere Kariyer Planlaması hakkında  bilgiler sunan Kaymakam Arslan, kendi hayatıyla ilgili yaşadığı tecrübeler

Eğer fark yaratmak istiyorsanız

Kredi Yurtlar Kurumu Of Öğrenci Yurdu tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen sosyal etkinlik projeleri kapsamında gerçekleşen ziyarette  öğrencilere Kariyer Planlaması hakkında  bilgiler sunan Kaymakam Arslan, kendi hayatıyla ilgili yaşadığı tecrübeleri öğrencilerle paylaştı.

Konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide öğrencilere zamanlarını çok iyi kullanmaları tavsiyesinde bulunan Arslan: “Fark yaratmak istiyorsanız her dakikanız sizler için çok önemlidir. Bu dakikalarınızı boş geçirirseniz Trenin peşinden koşmaya başlarsınız. Zamanınızı doğru kullanarak çok çalışıp başarılı olmuş bir şekilde Treni istasyonda bekleyin ve hayattaki ideallerinize ulaşın” dedi.

Zorluklar karşısında yılmamaları tavsiyesinde de bulunan Kaymakam Arslan, yenildiğinizde değil vazgeçtiğinizde kaybedersiniz diyerek öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Söyleşinin son bölümünde öğrencilerin sorularını alan ve İlçe hakkında görüşlerini dinleyen Kaymakam Arslan’a Yurt Müdürü Ali Tarakçı ve öğrenciler tarafından teşekkür çiçeği sunuldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel