Egemenlik ciddi olarak tartışılıyor

 CHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, "Bugün 23 Nisan. Ulusumuzun işgalcilere meydan okuyarak küllerinden yeniden doğduğu, ulusal egemenliğimizin ulusun azim ve kararı ile yeniden taçlandığı 23 Nisan. Ve ne yazık ki, ulusal egemenliğin anlamını yit

Egemenlik ciddi olarak tartışılıyor

 

CHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, "Bugün 23 Nisan. Ulusumuzun işgalcilere meydan okuyarak küllerinden yeniden doğduğu, ulusal egemenliğimizin ulusun azim ve kararı ile yeniden taçlandığı 23 Nisan. Ve ne yazık ki, ulusal egemenliğin anlamını yitirdiği 23 Nisan" dedi. 
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yaptığı basın açıklamasında sert ifadeler kullanan CHP Merkez İlçe Başkanı Kaya, şunları söyledi: "Türk ulusunun egemen olduğu yerde; ulusun ordusu tutsak edilemez; Türk ordusunun Genelkurmay Başkanı terör örgütü lideri, terör örgütü lideri ise 'muteber adam' ilan edilemez; milletin vekili, gazetecisi, aydını uyduruk delillerle hapse atılamaz; T.C yazıları kaldırılamaz; milletin adı ve bayrağı tartışılamaz. Tüm Türk milleti bu can alıcı tespitleri yapmak zorundadır. Yeter ki el ele vererek Türk milletinin büyük gücünü toparlayalım ve harekete geçirelim. Tek bir egemenlik var, o da ulusal egemenliktir. Bunu yeniden gerçekleştirmek hepimiz için ağır ve tarihi bir sorumluluktur. Türkiye'de hepimiz nereye gittiğimizi görmek, görenlerin herkese gördüklerini anlatmak görevi vardır. Bu, milli ve vatani bir görevdir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler