Ecevit'in partisine Trabzonlu aday!

Demokratik Sol Parti (DSP) eski Parti Meclisi üyesi Trabzonlu hemşerimiz Emrah Konuralp, genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Trabzon il binasında adaylığını açıklayan Konuralp, partinin iyi yönetilmediğini belirtirken, amacının DSP’yi yeniden eski gü

Ecevit'in partisine Trabzonlu aday!
Demokratik Sol Parti (DSP) eski Parti Meclisi üyesi Trabzonlu hemşerimiz Emrah Konuralp, genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
 
Trabzon il binasında adaylığını açıklayan Konuralp, partinin iyi yönetilmediğini belirtirken, amacının DSP’yi yeniden eski günlerine kavuşturmak olduğunu söyledi. Konuralp, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Demokratik Sol Parti yeniden Türk siyasetinde gündeme gelecektir. DSP önümüzdeki ilk seçimlerde Trabzon’dan en az bir milletvekili olacaktır. Bunu sizlere Trabzonlu bir genel başkanı adayı olarak vaat ediyorum ve söz veriyorum. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz.
 
Bu gün benimle birlikte bu basın toplantısını yapmak üzere yanımda olan yeni seçilmiş merkez ilçe başkanımızla eski Demokratik Sol Parti’nin geçmişini temsil eden Kemal Yılmaz’ı yanımıza almayı uygun gördük. Onların katkısını, onların desteğini DSP camiasına geçmişi bu günün ve geleceği nasıl harmanlayacağımızı, nasıl DSP’lilere bu duruşu bu anlayışı sergileyeceğimizi göstermek açısından özel bir fotoğraftır. Trabzon’da gerçekleştirdiğimiz bu görüntü, bu basın toplantısı.
 
Bu günkü merkez ilçe başkanımız Gülbin Göksel ve Eski merkez ilçe başkanlarımızdan ve DSP’nin Trabzon siyaseti açısından simge isimlerinden Kemal Yılmaz DSP ‘de ki bu yeni anlayışı sizlere sunan en güzel fotoğraf. Ben tüm eski DSP’lilere Trabzon il binamızdan selamlarımı gönderiyorum ve genel başkan olduğum günden itibaren bütün eski partililere ulaşacağıma onları yeniden bu davaya sahip çıkmaya ikna edeceğime söz veriyorum. DSP yeniden dirilecek. Bu diriliş Trabzon’dan başlayacaktır ve tüm Türkiye’ye yayılacaktır. Bizlere gösterdiğiniz ve göstereceğiniz güven için hepinize çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler