Dur ihtarına uymadılar ama...

Artvin’in Şavşat ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 45 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Şavşat Emniyet Amirliği ekipleri Ardahan-Şavşat karayolunda şüphelendikleri 04 D 1393 plakalı aracı durdurma

Dur ihtarına uymadılar ama...

Artvin’in Şavşat ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 45 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şavşat Emniyet Amirliği ekipleri Ardahan-Şavşat karayolunda şüphelendikleri 04 D 1393 plakalı aracı durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan araç kaçmak isterken, polisin sıkı takibi sonucu kaçamayacağını anlayan zanlılar aracı ara caddelere sürerek izlerini kaybettirmeye çalıştı. Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan araç Fatih Caddesi Ardahan Yolu sapağında yan yattı. Araç içerisinde bulunan 2 şahıs yaya olarak kaçmaya çalışırken, şehir merkezinde kısa süreli bir kovalamaca sonucu vatandaşların da yardımı ile yakalandılar. S.D (26) ve H.İ.D’nin (16) Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi nüfusuna kayıtlı oldukları belirlenirken, kullandıkları minibüste yapılan aramada 45 bin paket kaçak sigara ve 500 adet de kaçak puro ele geçirildi.

Öte yandan Ağrı’dan yüklemiş oldukları kaçak sigaraları büyük şehirlere götürüp piyasaya sürmek üzere iken yakalanan şahısların daha önceden de bu ve benzeri suçlara karıştıkları öğrenildi. Şahıslar çıkarılmış oldukları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel