Dünya Üçüncüsüne Ödül

Brezilya'da düzenlenen Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası'nda, gençler kategorisinde üçüncü olan Gümüşhane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Tarık Doğan, Milli Eğitim Müdürü Aktaş'ı makamında ziyaret etti.Aktaş, alınan başarıdan dolayı çok mutlu oldu

Dünya Üçüncüsüne Ödül

Brezilya'da düzenlenen Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası'nda, gençler kategorisinde üçüncü olan Gümüşhane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Tarık Doğan, Milli Eğitim Müdürü Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Aktaş, alınan başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, okullu sporcuların Avrupa ve dünya çapında elde ettikleri başarıların yeni nesiller için de örnek oluşturacağını söyledi.

Sporun okulda başlamasının başarıyı daha da artıracağını ifade eden Aktaş, şöyle dedi:

"Aldığınız başarılarla ülkemiz ve ilimizin tanıtımına koyduğunuz katkı için teşekkür ediyorum. Türkiye genelinde Gümüşhane'nin eğitimde ilk 10 il arasında olmasını nasıl sağladıysak, sportif başarılarda da paralel bir dereceye ulaşabiliriz. Bunun en güzel örneğini Tarık Doğan kardeşimiz ortaya koydu. Bundan sonraki hedefimiz, derecelerimizi daha ileriye taşımak ve yeni isimlerin ilimizi ve ülkemizi temsil etmesini sağlamak olacak."

Aktaş, Doğan'ı altın ve plaketle ödüllendirdi.

Ziyarette, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Şakir Marancı, Müdür Yardımcısı Mehmet Meral, beden eğitimi öğretmeni Abdulkadir Köroğlu da bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel