Dünya devi otel Trabzon'u da listeye koydu

 Türkiye’de uzun yıllardan bu yana faaliyet gösteren İsviçreli Swissotel’in ardından bir başka ünlü zincir olan Swiss International Hotels&Resorts Türkiye pazarına girmek için yer arayışlarına başladı. Gelişmekte olan ülkelerde büyümeyi gözüne kestiren İs

Dünya devi otel Trabzon'u da listeye koydu

 

Türkiye’de uzun yıllardan bu yana faaliyet gösteren İsviçreli Swissotel’in ardından bir başka ünlü zincir olan Swiss International Hotels&Resorts Türkiye pazarına girmek için yer arayışlarına başladı.
 
Gelişmekte olan ülkelerde büyümeyi gözüne kestiren İsviçre merkezli ünlü otel zinciri Swiss International Hotels&Resorts, 16 yeni otel projesinin yapımına başladığı Çin ve Hindistan’ın yanına Türkiye’yi de ekledi. Türkiye’de İstanbul’un yanı sıra Ankara, İzmir ve Trabzon gibi ülkenin önemli merkezlerde yatırımcılarla görüşmeye başlayan zincir, Bodrum ve Kuzey Kıbrıs gibi yerlerde de resort işletmeyi planlıyor.
 
Yemek markalarını da getiriyor
 
 Swiss International Hotels’in Türkiye’deki yapılanmasından sorumlu olacak Grace Hospitality Management International şirketinin CEO’su Tony Betts, birçok yatırımcıyla işletme haklarını almak ile ilgili olarak görüşmeye başladıklarını anlattı. Amaçlarını özellikle İstanbul’da ulaşılabilir lüks konaklama olduğunu ifade eden Betts, “Şirket lüks otel markaları için Swiss International otellerine ve orta sınıf pazar için Swiss Spirit markalarına sahip. Bu doğrultuda bizim vizyon ve arzumuz Swiss International’ın vizyonu ile ortak amaçlara sahip olarak Türkiye’de büyümek ve Avrupa, Orta Doğu, Afrika ile Asya’da gelişmektir” diye konuştu.
 
Betts, Türkiye’de otelin bulunduğu yere göre zincirin yemek ve kafe markaları olan The Box, Ticino ile SwissCafe’yi de getirmeyi düşündüklerini söyledi.
 
Swiss International CEO’su Henri Kennedie ise İstanbul’un Şangay, Dhaka, Delhi, Lagos, Roma ve Amsterdam’dan sonra dünyadaki 7’nci ofisleri olacağını ifade etti.
 
Lüks markası Royal İstanbul’a geliyor
 
Lüks markası Royal Swiss, üst Pazar için Swiss International ve orta sınıf pazar için Sprit markaları bulunuyor. Royal için İstanbul’un başlıca pazar olduğunu anlatan Tony Betts, diğer bütün markaları Türkiye’ye yayacaklarını anlatıyor.
 
Ünlü otellerin danışmanlığını yaptı
 
Şirketin CEO’su durumunda bulunan İngiliz Dr. Tony Betts, Türkiye’de bulunduğu dönemde W Otel İstanbul, Radisson BLU Istanbul Airport, Marmara Pera Palas ve Marmara Bodrum otellerinin tasarlanmasında danışmanlık yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler