"Dünya Bal Kraliçesi" Ordu'da

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de yapılan Dünya Arıcılar Birliği Kongresinde "Dünya Bal Kraliçesi" seçilen Burcu Daşer, Ordulu arıcıların toplantısına katıldı.Kent merkezindeki bir otelde Ordu Arıcılar Birliği üyelerinin buluştuğu toplantıya katılan Daşer, AA

"Dünya Bal Kraliçesi" Ordu'da

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de yapılan Dünya Arıcılar Birliği Kongresinde "Dünya Bal Kraliçesi" seçilen Burcu Daşer, Ordulu arıcıların toplantısına katıldı.

Kent merkezindeki bir otelde Ordu Arıcılar Birliği üyelerinin buluştuğu toplantıya katılan Daşer, AA muhabirine, 29 Eylül 2013'te kraliçe seçilmesinin ardından yaşadıklarını anlattı.

Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunu olduğunu, akademik kariyer yapmak istediğini ifade eden Daşer, bir öneriyle katıldığı yarışmada birçok ülkeyi geride bırakarak birinci seçilmenin gururunu yaşadığını anlattı.

Kongrede adının "kraliçe" olarak okunmasıyla büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadığını vurgulayan Daşer, "Türk arıcılarının bu anonsla sevindiğini görmek gurur vericiydi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler