Düğün yolu kana bulandı....

 Ordu'da düğün dönüşü meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Ulubey İlçesi'ndeki bir yakınlarının düğününden dönen 30 yaşındaki Aytekin Çapa yönetimindeki 52 FK 749 plakalı otomobil Eskipazar Köyü kavşağı yakınında kontrolden çık

Düğün yolu kana bulandı....

 

Ordu'da düğün dönüşü meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
 
Ulubey İlçesi'ndeki bir yakınlarının düğününden dönen 30 yaşındaki Aytekin Çapa yönetimindeki 52 FK 749 plakalı otomobil Eskipazar Köyü kavşağı yakınında kontrolden çıkarak takla attı. Yaklaşık 30 metre savrulan araç yol kenarındaki elektrik aydınlatma direğine çarptı. Araç, beton duvarda asılı kaldı.
 
Kazada sürücü Aytekin Çapa, kaza yerinde, araç içindeki 15 yaşındaki Elif Gedik ise, 112 Acil Servis Ambulansı ile kaldırıldığı Ordu Devlet Hastanesi'nde öldü. Sürücünün kardeşi Tuğrul Çapa da kazad ağır yaralandı. Aytekin Çapa ve Elif Gedik'in cesetleri hastane morguna kaldırılırken, ölüm haberini alan yakınları da düğünü keserek hastaneye akın edip sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler