Düğün evinde yangın paniği!

Ordu’nun Ünye ilçesine bağlı Yeniköy’de bir düğün evinde çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.Ünye’ye bağlı Yeniköy köyü Çifçioğlu Mahallesi’nde yapılan düğünde çıkan yangın güçlükle söndürüldü. Halil Çiftçi ile Melda Kara çiftinin düğününde henüz bel

Düğün evinde yangın paniği!

Ordu’nun Ünye ilçesine bağlı Yeniköy’de bir düğün evinde çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

Ünye’ye bağlı Yeniköy köyü Çifçioğlu Mahallesi’nde yapılan düğünde çıkan yangın güçlükle söndürüldü. Halil Çiftçi ile Melda Kara çiftinin düğününde henüz belirlenemeyen nedenle bodrum katta yangın çıktı. Saman deposu olarak kullanılan ahırda başlayan yangın hızla yayılırken, ilk müdahaleyi araçlarda bulunan yangın tüpleri ile yapıldı.
Yaygın tüplerinin yangını söndürmekte yetersiz kalması üzerine itfaiyeden yardım istendi. Yangının çıktığı eve ilk ulaşan Tekkiraz Belediyesi itfaiyesi, ardından da Ünye’den olay yerine giden itfaiyenin müdahalesi ile yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu yangın söndürüldü.

Ahır ve evin bir bölümünün hasar gördüğü yangında evlenen Halil ve Melda Çiftçi çifti, en mutlu günlerini korku ve panik içinde geçirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler