DSİ Bölge müdürünü ziyaret ettiler

  İMO Başkanı Mustafa Yaylalı beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Tuğçe Anılan, Arslan Dilaver, Şenol Adanur, Zehra Gül Turhan, Muzaffer Aydın ile birlikte yaptığı ziyarette özellikle Solaklı Vadisi üzerinde yapılan rekreasyon alanı için teşekkür etti. Yay

DSİ Bölge müdürünü ziyaret ettiler

 

 

İMO Başkanı Mustafa Yaylalı beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Tuğçe Anılan, Arslan Dilaver, Şenol Adanur, Zehra Gül Turhan, Muzaffer Aydın ile birlikte yaptığı ziyarette özellikle Solaklı Vadisi üzerinde yapılan rekreasyon alanı için teşekkür etti. Yaylalı, yapılan çalışmalarla bölgenin çehresini değiştirdiğini belirterek DSİ Bölge Müdürü Yaşaroğlu’nu böyle güzel bir çalışmadan ötürü tebrik etti.

Bölge Müdürü Adil Erdoğan Yaşaroğlu da Solaklı Vadisi’ndeki rekreasyon alanının vatandaşlar için güzel bir piknik alanı niteliği taşıdığını da belirterek, “Özellikle hafta sonları buraya gelen vatandaşların sayısı 2 binden aşağıya düşmüyor. İnsanımızın bu tip yerlere ihtiyacı var ve bizler de bu anlamda güzel bir alanı hizmete sunduğumuz için memnunuz” diye konuştu.

Ziyarette ayrıca bölgedeki HES’ler konusunda da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

imo2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel