Down sendromlu oğlunu kaybettikten sonra...

 Down sendromlu oğlu ve diyaliz hastası eşini kaybettikten sonra, işlediği nakışlarla yeniden hayata tutunan 66 yaşındaki Sevim Muratlı, Samsun’da sergi açtı. Tek amacının oğlu adına bir okul yaptırmak olduğunu belirten Türk Hava Yolları’ndan emekli olan

Down sendromlu oğlunu kaybettikten sonra...

 Down sendromlu oğlu ve diyaliz hastası eşini kaybettikten sonra, işlediği nakışlarla yeniden hayata tutunan 66 yaşındaki Sevim Muratlı, Samsun’da sergi açtı. 
Tek amacının oğlu adına bir okul yaptırmak olduğunu belirten Türk Hava Yolları’ndan emekli olan Muratlı, yalnız kaldığı için eski Türk el sanatlarından nakış işlemeye başladı ve oluşturduğu koleksiyonla göz kamaştırdı. Sergisini Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Gelin Çeyizi ve Damat Çeyizi adıyla açarak vatandaşların beğenisine sundu.


Sergide çok sayıda eseri olduğunu belirten Sevim Muratlı, eşini ve çocuğunu kaybettikten sonra nakışa yöneldiğini belirtti. Sergilediği nakışların satılık olmadığını ifade eden Muratlı, ilerleyen günlerde nakışının tamamını satarak oğlu adına bir ilkokul yaptırmayı istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel