Dortmund Trabzon'u tanıdı!

Almanya’nın Dortmund kentinde düzenlenen organizasyonla Trabzon tanıtıldı.Trabzon’un kardeş şehri olan Dortmund’un fuar alanında 27-Haziran-27 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 'Festi Ramazan' etkinliklerine katılan Dortmunt ve Çevresi Trabzonlular Der

Dortmund Trabzon'u tanıdı!

Almanya’nın Dortmund kentinde düzenlenen organizasyonla Trabzon tanıtıldı.

Trabzon’un kardeş şehri olan Dortmund’un fuar alanında 27-Haziran-27 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 'Festi Ramazan' etkinliklerine katılan Dortmunt ve Çevresi Trabzonlular Derneği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin gönderdiği Trabzon’u tanıtıcı çalışmaları etkinliklere katılanlar ile buluşturdu. Yoğun bir katılımın yaşandığı etkinliklerde Trabzon’un her yönüyle tanıtıldığını ifade eden Dortmund ve Çevresi Trabzonlular Derneği Başkan Yardımcısı Ramazan Kabataş, kendilerine verilen destek ötürü Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel