"Don" dayağına hapis cezası

Trabzon'da, boşanmak için gittikleri avukat bürosunda eşinin kendisine "Donunu da alacağım" diye söylemesine kızarak eşini darp eden kocaya 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Trabzon'da, 29 Mart 2012 tarihinde boşanmak için gittikleri avukat bürosunda eşini

"Don" dayağına hapis cezası
Trabzon'da, boşanmak için gittikleri avukat bürosunda eşinin kendisine "Donunu da alacağım" diye söylemesine kızarak eşini darp eden kocaya 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
 
Trabzon'da, 29 Mart 2012 tarihinde boşanmak için gittikleri avukat bürosunda eşinin kendisine "Donunu da alacağım" diye söylemesine kızarak eşini darp eden kocaya 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
 
Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında hakkında ''basit yaralama'' suçundan 1,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan koca Mustafa S (29) ile eşi Pınar S (28) hazır bulundu. Mahkeme heyeti, sanık Mustafa S'yi eşini döverek yaraladığı gerekçesiyle TCK 86/2 maddesi gereği 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti sanığın iyi halini de göz önünde bulundurarak cezayı 3 bin lira para cezasına çarptırırken sanığın sabıkasız olması ve bir daha suç işlemeyeceği kanaatine varıldığı için hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
 
SENİN DONUNU DA ALACAĞIM
 
Mustafa S, ifadesinde, eşinden şikayetçi olmadığını belirterek, ''Eşim Pınar benim ailemi bir türlü kabullenmedi. Bu yüzden anlaşamıyorduk. Boşanmak için Avukatta gittik. Avukatın bürosunda "senin donunu da alacağım" diye bağırmaya başladı.Sinirlenerek kendisine iki tokat attım. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.
 
DAVACIYIM,UZLAŞMAK İSTEMİYORUM
 
Eşiyle kültür farklılığının olduğunu ve kocasının kendisinden boşanmak istemesi üzerine tartıştıklarını ifade eden Pınar S," Eşimden ayrılıp annemlerin evine gitmiştim. Eşim sarhoş bir vaziyette gelerek benimle boşanacağını söyledi. Ben boşanmak istemiyordum. Boşanma olayını konuşacağımız sırada bu lafı söylemiş olabilirim. Çünkü çok kızgındım. Beni darp eden kocamdan şikayetçiyim.Uzlaşmak istemiyorum. Cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel