Doktor ailenin kızı ölü bulundu

Ordu'da Doktor Seval Aydın ile Doktor Selçuk Aydın'ın kızı olan Elif Aydın, gece yatağına yatırıldıktan sonra sabah okula gitmesi için uyandırılmak istendiğinde hareketsiz halde yattığı görüldü. Her ikisi de hekim olan aile büyük üzüntü yaşadı. Ordu Devle

Doktor ailenin kızı ölü bulundu

Ordu'da Doktor Seval Aydın ile Doktor Selçuk Aydın'ın kızı olan Elif Aydın, gece yatağına yatırıldıktan sonra sabah okula gitmesi için uyandırılmak istendiğinde hareketsiz halde yattığı görüldü. Her ikisi de hekim olan aile büyük üzüntü yaşadı. Ordu Devlet Hastanesine kaldırılan Elif Aydın'ın ilk yapılan incelemesinde kilosuna bağlı bir nedenle kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği görüşünün ağırlık kazandığı belirtilirken kesin sonuçlar için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Sahil Koleji İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi küçük kızın vefatı nedeniyle okulunda da büyük üzüntü yaşanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel