DOKA yönetim kurulu toplantısı

 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Yönetim Kurulu toplantısı, Trabzon’da yapıldı.Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize ve Trabzon Valileri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarının katılımı ile gerçekl

DOKA yönetim kurulu toplantısı

 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Yönetim Kurulu toplantısı, Trabzon’da yapıldı.
Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize ve Trabzon Valileri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı, Trabzon’da yapıldı.


DOKA Yönetim Kurulu’nun dönem başkanı ve aynı zamanda Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, ajanslara yeni yetkiler verildiğini ve bunun sevindirici olduğunu söyledi. Vali Şahin, söz konusu yetkilerin ajanslar tarafından hazırlanacak dosyalarla yönetim kurulunda görüşüleceğini ve daha sonra da Kalkınma Bakanlığı’na gönderileceğini belirterek, "Bu yetkiler nedir diyecekseniz; teşviklerle ilgili bütün araştırma incelemeler DOKA’nın illerde bulunan destek ofislerindeki personel tarafından gerekli tespitler rapora bağlanacak ve o rapor kurulumuza gelecek.

Kurulumuzda görüşüldükten sonra teşviğe hak kazanıp kazanmadığı belli olacak ve bakanlığa gönderilecek" dedi.


Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler