Doğubeyazıt'ta polis aracına saldırı

Saldırıda yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.Trabzon'da sözde PKK sorumlusu Erdal Sayın'ın yakalanmasının ardından sabah saatlerinde Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltıları protesto etmek isteyen

Doğubeyazıt'ta polis aracına saldırı

Saldırıda yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.
Trabzon'da sözde PKK sorumlusu Erdal Sayın'ın yakalanmasının ardından sabah saatlerinde Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltıları protesto etmek isteyen bir grup, Doğubayazıt Polis Merkezi'nden devriye için ayrılan otoya havai fişek ve molotofkokteyli ile saldırdı. Saldırıda araçta bulunan iki polis memuru da yaralanmadı. Otoda ise maddi hasar meydana geldi. Bölgesine gönderilen takviye ekiplerin müdahalesi ile ara sokaklara dağılan grup, Doğubayazıt Kapalı Cezaevi'ne de molotofkokteyli ile saldırdı.

Saldırganlardan 3'ü gözaltına alınırken, polis ekipleri ilçede geniş güvenlik önlemi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel