Doğu Karadeniz'in bu köyünde sıkıntı büyük!

Doğu Karadeniz’in bu köyünde vatandaşlar 8 aydır birbirleri ile iletişim kurmakta büyük sıkıntı yaşıyor.Teknoloji ve iletişim çağında Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Başköy köyünde 8 aydır telefon ve internet hatları çalışmıyor. Bu konuda büyük sıkıntı yaşa

Doğu Karadeniz'in bu köyünde sıkıntı büyük!

Doğu Karadeniz’in bu köyünde vatandaşlar 8 aydır birbirleri ile iletişim kurmakta büyük sıkıntı yaşıyor.

Teknoloji ve iletişim çağında Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Başköy köyünde 8 aydır telefon ve internet hatları çalışmıyor. Bu konuda büyük sıkıntı yaşayan vatandaşlar yetkililerle görüşmeler yaptıkları halde bir sonuç alamadıklarını söylediler.

fotograf-2-001.jpgVatandaşlar adına konuşan köy muhtarı Tayfun Yamak köyde 8 aydır telefon ve internet olmadığını belirterek, “Bimer, Telekom yetkilileri, Vali, Kaymakam dâhil herkesle görüşüldü. Telekom kılını kıpırdatmıyor. Çalışmalarımız devam ediyor açıklaması yapılıyor. Telefon hattı yok iken internet olurmuş gibi internet için TTnet’e müracaat edin diye dalga geçiyorlar. 20 telefon ve internet abonesi ciddiye alınmıyor. Buda yetmiyormuş gibi olmayan hatların faturası kesiliyor. Bu durum nasıl çözülecek. Bu yatırımlar sadece paraya dayalımı yapılıyor. Sosyal yönü yok mu? Köylü olmak mağdur olmak anlamına mı geliyor? Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler