Doğu Karadeniz'in 2012 bütçesi...

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği 2012 yılı bütçesi 1 milyon 740 bin lira olarak kabul edildi.Trabzon Belediyesi’nin Atapark’taki Çok Amaçlı Hizmet Salonu’nda yapılan meclis toplantısının açılışında bir konuşma yapan Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Ba

Doğu Karadeniz'in 2012 bütçesi...

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği 2012 yılı bütçesi 1 milyon 740 bin lira olarak kabul edildi.

Trabzon Belediyesi’nin Atapark’taki Çok Amaçlı Hizmet Salonu’nda yapılan meclis toplantısının açılışında bir konuşma yapan Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin küresel kuraklıktan en az etkilenecek bölge olacağını hatırlattı. Gümrükçüoğlu “Küresel kuraklığın arttığı dünyada bakir yapısını koruyan güzelliklere sahip olmamız en büyük avantajımız. İklim koşullarının değiştiği dünyada Doğu Karadeniz Bölgesi yükselen değer olacaktır. Özellikle yaylalarımızın birbirine bağlanması çok önemli. DOKAP Projesi kapsamında bu gerçekleştirilecek. Bu yaylalarımızda konaklama tesislerimiz az. Bunların arttırılması gerekiyor. Tabiata saygı gösterilerek turizm destinasyonları yapabilmek çok önemli. Bu konuda önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olacak” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin varlığının tüm bölge belediyeleri için çok önemli olduğunu kaydederek, “Bu birlik bütün bölgeye katkıda bulunuyor. Beraber bir araya geldiğimiz zamanlarda yürütülen projeler konusunda fikir alış verişinde bulunuyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızdaki problemlerin çözümlenmesi için neler yapılabileceği konusunda birbirimizin yaptıklarından haberdar oluyoruz” diye konuştu.

Meclis toplantısında Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk’de birliğin 2011 yılı faaliyetleri hakkında bir sunum yaparken, 2012 yılı bütçesi 1 milyon 740 bin lira olarak oybirliğiyle kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel