Doğu Karadeniz'e ilk kar yağdı

 Gümüşhane'nin yüksek kesimlerine yılın ilk karı düştü. Rakımı 2 bin 500 metreden yüksek olan Torul ilçesine bağlı Abdalmusa Zirvesi ve Artabel gölleri bölgesi, Merkez Yağmurdere Çakırgöl zirvesi ve Kelkit-Erzincan arasında bulunan Keşiş dağları beyaza bü

Doğu Karadeniz'e ilk kar yağdı

 

Gümüşhane'nin yüksek kesimlerine yılın ilk karı düştü.
 
Rakımı 2 bin 500 metreden yüksek olan Torul ilçesine bağlı Abdalmusa Zirvesi ve Artabel gölleri bölgesi, Merkez Yağmurdere Çakırgöl zirvesi ve Kelkit-Erzincan arasında bulunan Keşiş dağları beyaza büründü.
 
Kar yağışının ardından şehirde soğuk bir hava hakim olurken, özellikle akşam saatlerinde en düşük rakımdaki Kürtün ilçesi de dahil olmak üzere neredeyse şehrin tamamında sobalar ve kaloriferler yanmaya başladı.
 
Öte yandan geçtiğimiz hafta Balkanlardan gelen soğuk havanın etkisine giren Gümüşhane'de önümüzdeki 5 gün boyunca yağış beklenmiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Gümüşhane'de havanın hafta boyunca az bulutlu geçmesi beklenirken, en düşük sıcaklığın 7 en yüksek sıcaklığın ise 24 santigrat derece olması bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel