Doğu Karadeniz'de CHP şoklarda

Ordu ve Artvin'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini, resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayları kazandı. Geçtiğimiz yıl büyükşehir olan ve bu yıl ilk kez büyükşehir belediye başkanını seçen Ordu tercihini AK Partili Enver Yılmaz'dan yana yaptı.

Doğu Karadeniz'de CHP şoklarda
Ordu ve Artvin'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini, resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayları kazandı.
 
Geçtiğimiz yıl büyükşehir olan ve bu yıl ilk kez büyükşehir belediye başkanını seçen Ordu tercihini AK Partili Enver Yılmaz'dan yana yaptı. Artvin’de 3 dönemdir CHP'de olan belediye başkanlığını da Ak Parti'nin adayı Mehmet Kocatepe kazandı.
 
ORDU 2 DÖNEMDİR CHP'DEYDİ
 
2 dönemdir CHP'li Seyit Torun'un belediye başkanlığını yaptığı Ordu'nun ilk büyükşehir belediye başkanı olan evli ve 2 çocuk babası Enver Yılmaz, parti binasında tebrikleri kabul ettikten sonra, seçim otobüsünün üstüne çıkarak bir konuşma yaptı.
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazandığı açıklanan Enver Yılmaz, "20'de 20 yapacağımızı söylediğimizde elbette birileri inanmamıştı ama ben, sizler, Ordu'nun 19 ilçesi inanmıştı." dedi.
 
"ERDOĞAN'A VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRDİK
 
Yılmaz, AK Parti Ordu İl Başkanlığı önünde parti otobüsü üzerinden halka hitap etti.
 
Konuşmasına, seçim süreci boyunca kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek başlayan Yılmaz, Ordu'nun genelinde 20'de 20 yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verdikleri sözü yerine getirdiklerini ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:
 
"Hatırlarsanız burada sayın Başbakan'a bir sözümüz vardı:  'Sayın Başbakanım 30 mart akşamı partinin önünden size telefon açacağız, büyükşehir dahil 19 ilçemizin de seçimini kazanacağız' demiştik. Çok şükür 19 ilçemiz de hayırlı olsun, büyükşehrimiz de hayırlı olsun. Herhalde 20'de 20 yapacağımızı söylediğimizde elbette birileri inanmamıştı ama ben inanmıştım, sizler inanmıştınız, Ordu'nun 19 ilçesi inanmıştı. Kutlu olsun partimize." 
 
"BÜTÜN Ordu'YU KUCAKLAYACAĞIZ"
 
Herkesin belediye başkanı olacağını vurgulayan Yılmaz, "Ben sadece bize oy veren değil, tüm vatandaşlarımızın belediye başkanıyım. Bütün Ordu'yu kucaklayacağız. Ordu, bizim büyükşehir belediye başkanlığımız ile atılımlarını devam ettirecek. Önümüzdeki günlerde alacağı seri galibiyetlerle birlikte inşallah Süper Lig'de mücadele eden bir Orduspor hedefimiz olacak. Herkese hayırlı, Uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.
 
CHP'li Seyit Torun ise ikinci sırada yer aldı.
 
ARTVİN DE "AK PARTİ" DEDİ
 
Artvin’de Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’nin adayı Mehmet Kocatepe kazandı. 
 
Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan evli ve 3 çocuk babası 48 yaşındaki Mehmet Kocatepe, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nde Personel ve Eğitim Daire Başkanı olarak görev yaptı, 25 Nisan 2009 tarihinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.
 
Artvin’de 3 dönemdir CHP'li Emin Özgün, belediye başkanı olarak görev yapıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler