Doğu Karadeniz Encünem toplantısı yapıldı

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında yapılan encümen toplantında, birliğin 2012 yılı raporu ile 2013 yılında yapılacak programların hazırlıkları görüşüldü. Toplantıda ayrıca Doğu Karaden

Doğu Karadeniz Encünem toplantısı yapıldı

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında yapılan encümen toplantında, birliğin 2012 yılı raporu ile 2013 yılında yapılacak programların hazırlıkları görüşüldü. 

Toplantıda ayrıca Doğu Karadeniz’in tanıtılması ve fotoğraf sanatını destekleme amacıyla ilki 2011 yılında yapılan ulusal fotoğraf yarışmasının bu yıl da yapılması karara bağlandı.
 
Akçaabat Belediyesi’nde yapılan toplantıya birlik encümen üyeleri Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt,  Artvin Kemalpaşa Belediye Başkanı Yalçın Emiralioğlu, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ve Rize Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Şahin ve Birlik Genel sekreteri Mehmet Şentürk katıldı.
 
Başkan Gümrükçüoğlu toplantıdan sonra yaptığı açıklamada Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği olarak bölgedeki belediyeler arasında dayanışmayı sağlayarak il, ilçe ve beldelere en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.
 
Başkan Gümrükçüoğlu, “Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in ev sahipliğinde yaptığımız toplantıda 2012 yılında yapılan çalışmaların raporu görüşüldü ve değerlendirmeler yapıldı. Toplantıda ayrıca 2013 yılında yapılacak programların hazırlıkları görüşüldü” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Gümrükçüoğlu yaptıkları toplantıda,  Doğu Karadeniz’in tarihi, turistik, kültürel ve sanatsal değerlerini tanıtmak amacıyla 2011 yılında düzenledikleri fotoğraf yarışmasını bu yıl da yapma kararı aldıklarını belirterek, “Ulusal düzeyde yapılacak yarışmanın ödüllerini mütevazı bütçemiz oranında tespit edebildiğimiz en yüksek düzeylerde tespit etmeye çalıştık. Yarışma ile fotoğraf sanatının gelişimine ve Doğu Karadeniz'in tanıtımına katkı sağlamayı amaçladık”  diye konuştu.
 
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen toplantısının Akçaabat’ta yapılmasından ve misafirlerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “ Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, belediyelerin bir arada çalışmasını temin ediyor ve belediyelerin sıkıntılarını, sorunlarını çözmek için önemli fonksiyonları yerine getiriyor.
 
Birliğimiz, bugüne kadar çok güzel çalışmalar ortaya koyduğu gibi aynı zamanda belediyelerimizin bir danışma kurulu haline geldi. Düzenlenen eğitim seminerleri ile belediye çalışanları kendilerini geliştirme imkânı buluyorlar. Dayanışma içerisinde tüm belediye başkanlarımızla birlikte bölgemize en iyi hizmeti vermeye gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel