Doğu Karadeniz Demiryolu

HABER61.NET - HABER SERVİSİ - Trabzon'da bir süredir gündemde tuttuğumuz "Demir yolu" projesi ile alakalı kentin dinamikleri bir süre açıklamalarda bulunduktan sonra tekrar susmaları şaşkınlık yarattı. Doğu Karadeniz Demir Yolu projesinin her seferinde ön

Doğu Karadeniz Demiryolu

HABER61.NET - HABER SERVİSİ - Trabzon'da bir süredir gündemde tuttuğumuz "Demir yolu" projesi ile alakalı kentin dinamikleri bir süre açıklamalarda bulunduktan sonra tekrar susmaları şaşkınlık yarattı. Doğu Karadeniz Demir Yolu projesinin her seferinde önemini siz değerli okurlarımıza aktarırken bazı odakların sadece kendi reklamlarını yapmak için kuru bir açıklama yaptıktan sonra daha sesleri çıkmaması ise manidar olarak görülüyor.

İPEK YOLU HARİTASI 

ipekyolu.jpg

Azerbaycan, Gürcistan ve Kars'a kadar getirilen İpek Demir yolu projesine neden Trabzon'un eklenmediğinin ise hala daha açıklanmaması kafaları karıştırdı. İpek Yolunun ana güzergahı üzerinde bulunan Trabzon'un neden bir türlü bu proje içerisinde yer almadığı ise merak konusu. Trabzon'da vatandaşlar ise bu yolun gelmemesini bölgede lojistik taşımacılığı yapan bazı firmaların istemediğini ileri sürüyor.

demir-ipek-uolu.jpg

Ulaştırma bakanlığı yetkililerin bir türlü  Doğu Karadeniz Demir yolu ile alakalı açıklama yapmaması ise ayrı bir sıkıntı olarak yerini korurken bölgede sadece mevsimlik olarak yılda 4 ay çalışan çay fabrikaları dışında devletin fabrikal anlamda yatırım yapamadığı bu demir yolunun da 30 fabrikaya bedel olduğu ifade edildi.

Siz değerli okurlarımız gelecek nesillere daha huzurlu ve mutlu Doğu Karadeniz bırakmak istiyorsanız Ulaştırma bakanlığı faks numarası 0312 212 49 30'a "Doğu Karadeniz Demir Yolu Bekliyor" faksını çeke bilirsiniz...

Yazı : Şükrü ÜÇÜNCÜ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel