DKİB ile Türk Ekonomi Bankası iş birliği

 Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) ile Türk Ekonomi Bankası arasında protokol imzalandı. DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, yaptığı açıklamada, birlik ile Türk Ekonomi Bankası arasında ihracatçılara yönelik taksitli ticari nakit ku

DKİB ile Türk Ekonomi Bankası iş birliği

 

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) ile Türk Ekonomi Bankası arasında protokol imzalandı.
 
DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, yaptığı açıklamada, birlik ile Türk Ekonomi Bankası arasında ihracatçılara yönelik taksitli ticari nakit kullanımı konusunda iş birliği protokolü imzalandığını belirtti.
 
Protokol kapsamında birlik üyesi firmaların Türk Ekonomi Bankası'ndan kullanacakları taksitli ticari nakit kredisinin geri ödemelerini 3 ay sonra başlatabileceklerini ifade eden Gürdoğan, şunları kaydetti:
 
"Protokol gereği üyelerimiz maksimum kredi vadesi 36 ay ve maksimum kredi limiti 500 bin lira olan kredi fırsatından yararlanabilecekler. Üyelerimiz ayrıca
 
'İşyerim Güvende Sigortası' ile birlikte kredi komisyonlarından indirim elde edebilecek. 30 Nisan 2013 tarihinde sona erecek kredi kampanyasının, ihracatçı üyelerimize ve bölgemiz ekonomisine destek olacağı inancıyla üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel