(DKBB) olağan meclis toplantısı yapıldı

 Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) 2013 yılı birinci olağan meclis toplantısı Trabzon Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı.  Toplantının açılış konuşmasında Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Bu güzel bir

(DKBB) olağan meclis toplantısı yapıldı

 

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) 2013 yılı birinci olağan meclis toplantısı Trabzon Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı. 
 
Toplantının açılış konuşmasında Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Bu güzel birliğin sağladığı en önemli destek, birbirimizle omuz omuza olmamızdır. Birbirimizin sorunlarının çözümüne yönelik fikirlerde bulunarak aslında görev yaptığımız bölgelerde halkımızın ihtiyaçlarına çare bulmuş oluyoruz. Ben 2009 yılında seçilerek aranıza katıldım.
 
Bu süre içersinde hem sizlerle bir arada olmaktan gurur duydum hem de bizzat yaşayarak halka hizmet etmenin kutsallığını yaşamış oldum. Birlikte görev yaptığımız 4 yıl içerisinde şahsım adına sizlerden ve tecrübelerinizden çok şeyler kazandım. Önümüzde demokrasinin tezahürü olan 2014 yerel seçimleri var. İnanıyorum ki tüm belediye başkanı arkadaşlarım seçildikleri ilk günkü heyecanı ve motivasyonu ile son güne kadar çalışıp hizmet etmeye devam edeceklerdir” dedi.
 
Gümrükçüoğlu’nun konuşmasının ardından gündemin ilk maddesi olan birlik encümen üyeliği seçimi yapıldı. Birlik Encümen Üyelerinin seçiminde Of Belediye Başkanı Murat Saral’ın teklifi üzerine eski encümen üyeleri tekrar aday gösterilerek yeniden seçildiler. Buna göre, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Yalçın Emiralioğlu, yeniden encümen üyeliklerine seçildi.
 
Daha sonra gündemin ikinci sırasında yer alan “2012 Yılı Kesin Hesabı” görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Birliğin 2012 yılı toplam bütçe gideri 465 bin 216,70 TL olurken toplam bütçe geliri 530 bin 161,46 TL oldu. Toplantıda “2012 Yılı Faaliyet Raporu”nun Genel Sekreter Mehmet Şentürk tarafından okunmasından sonra yapılan oylamada, faaliyet raporu oybirliği ile kabul edildi. Toplantının son bölümünde Ulusal ve Uluslararası hibe, fon ve kredi imkanlarından yararlanmak üzere proje başvuruları için birliğe oy birliği ile yetki verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel