DKBB iftar yemeğinde buluştu

   Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğine üye belediye başkanları Trabzon Belediyesinin konuğu olarak iftarda bir araya geldi. Doğu Karadeniz belediyeler birliği iftar yemeğine  Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Genel Sekreter Mehmet Şe

DKBB iftar yemeğinde buluştu

 

 

 

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğine üye belediye başkanları Trabzon Belediyesinin konuğu olarak iftarda bir araya geldi.

 

Doğu Karadeniz belediyeler birliği iftar yemeğine  Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Genel Sekreter Mehmet Şentürk ,  encümen üyeleri, Trabzon Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan, Osman Gökhan Bali,  Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı,Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen,Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen  ile birliğe üye ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

 

İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu iftar yemeğine  katılanlara teşekkür ederek ‘’Değerli belediye başkanlarımız ve Kıymetli çalışma arkadaşlarımız, sizinle bir iftarda daha birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz ramazan ayından bu zamana kadar geçen süre zarfında hayatını kaybeden kardeşlerimiz, yakınlarımız, arkadaşlarımız ve belediye çalışanlarımız oldu. Bunlardan bir tanesi de yakın bir geçmişte elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden çok kıymetli Mustafa Cumhur kardeşimizdi. Hepsini rahmetle anıyor, mekânları cennet olsun diyor ve yakınlarına Allahtan sabır diliyoruz’’ dedi.

 

Başkan Gümrükçüoğlu DKBB olarak birlik ve dayanışma içerisinde vatandaşlara en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde yürüttüklerini sözlerine ekledi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel