D.Karadeniz'de yağış uyarısı!

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğusunda görülecek olan yağışların; karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların, Doğu Karadeniz ile Hakkari, Bitlis, Şırnak ve Van çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yo

D.Karadeniz'de yağış uyarısı!

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğusunda görülecek olan yağışların; karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların, Doğu Karadeniz ile Hakkari, Bitlis, Şırnak ve Van çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, yurdun kuzey, iç ve doğusunda 3 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzeyli hafif ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege, Marmara ve Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu 5

İstanbul: Az bulutlu 8

İzmir: Az bulutlu 13

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 18

Antalya: Az bulutlu ve açık 20

Samsun: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı 5

Trabzon: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı (Yağışların il genelinde kuvvetli olması bekleniyor) 6

Erzurum: Çok bulutlu ve kar yağışlı 0

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 12

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel