D.Karadeniz Dubai'ye tanıtılacak

Trabzon Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Valisi ve Doğu Karadeniz İlleri Hizmet ve Kalkınma Birliği Başkanı Recep Kızılcık'ın, birlik tarafından yürütülen, ''Doğu Karadeniz Bölgesi'nin Uluslararası Düzeyde Etkin Tanıtımı'' projesi kapsamın

D.Karadeniz Dubai'ye tanıtılacak

Trabzon Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Valisi ve Doğu Karadeniz İlleri Hizmet ve Kalkınma Birliği Başkanı Recep Kızılcık'ın, birlik tarafından yürütülen, ''Doğu Karadeniz Bölgesi'nin Uluslararası Düzeyde Etkin Tanıtımı'' projesi kapsamında, uluslararası arenada önemli bir yeri olan, Arabian Travel Market Dubai 2012 Fuarı'na katılacağı belirtildi. 

Açıklamada, 28 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuara Vali Kızılcık'ın yanı sıra Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, bölgenin il genel meclis başkanları, birlik meclis üyeleri, il özel idare genel sekreterleri, Trabzon Havaalanı Mülki İdare Amiri ve proje faaliyet desteğiyle sonuçlarına katkı sağlayacak kurum ve kuruluş temsilcilerinin iştirak edeceği kaydedildi. 

Açıklamada, Vali Kızılcık'ın şu görüşleri de yer aldı: 
''Birlik olarak bölgemizin daha iyi tanıtılması için hazırladığımız proje, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından destekleniyor. Bölgemizi katılacağımız fuarlarda özellikle körfez ülkelerine tanıtacağız.

28 Nisan tarihinde Dubai'de açılacak fuardan 15 gün sonra Riyad'da düzenlenecek fuara da katılacağız. İlimiz ve bölgemiz eşsiz bir doğal güzellik ve kültürel mirasa sahip. Trabzon'umuz ve bölgemiz turizm anlamında önemli bir potansiyele sahip.

Biz bölgemizin bu potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Katıldığımız fuarlarda bölgemizi en iyi şekilde tanıtacağız ve özellikle körfez ülkelerinden turistleri bölgemize çekeceğiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler