Direksiyon sınavında gelen ölüm!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde sürücü belgesi alabilmek için direksiyon sınavına giren bir kişi, kullandığı minibüste kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.Edinilen bilgiye göre, Suat Has (47), bugün bir sürücü kursunun Akçaabat-Düzköy karayolunda bulunan

Direksiyon sınavında gelen ölüm!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde sürücü belgesi alabilmek için direksiyon sınavına giren bir kişi, kullandığı minibüste kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgiye göre, Suat Has (47), bugün bir sürücü kursunun Akçaabat-Düzköy karayolunda bulunan sınav alanına geldi. Minibüsün sürücü koltuğuna oturan Suat Has, aracı sürmeye başladıktan bir süre sonra fenalaştı. Bu sırada araçta bulunan sınav yetkilileri, kontrolden çıkan minibüse müdahale ederek, şarampole yuvarlanmaktan son anda kurtarırken, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Suat Has’ın ilk otopsisinde kalp krizi geçirerek öldüğü belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler