Dikkat! Trabzon'da Demokrasi yürüyüşü

Trabzon'da genelde yürüyüşleri, eylemleri ya Trabzonsporlu taraftarlar yapar yada MHP ve CHP liler bu defa ise  AK Parti yürüyüş yaptı. Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin 15 Ekim Demokrasi haftası dolayısıyla düzenlemiş olduğu Demokrasi yürüyüşü Uzun Sokak'

Dikkat! Trabzon'da Demokrasi yürüyüşü

Trabzon'da genelde yürüyüşleri, eylemleri ya Trabzonsporlu taraftarlar yapar yada MHP ve CHP liler bu defa ise  AK Parti yürüyüş yaptı. 

Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin 15 Ekim Demokrasi haftası dolayısıyla düzenlemiş olduğu Demokrasi yürüyüşü Uzun Sokak'ta başlayıp, Meydan Parkı'nda yapılan basın açıklamasıyla gerçekleşti.

unnamed-011.jpg

Trabzon Ortahisar Belediyesi 15 Ekim Demokrasi haftası dolayısıyla yürüyüş organize etti. Yürüyüş Uzun Sokak'tan, Meydan Parkı'na kadar sürdü. Yürüyüşe Ortahisar Belediye Meclis Üyeleri ve öğrenciler katıldı. Meydan Parkı'nda Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in açıklamaları ile Demokrasi yürüyüşü sona erdi. Ortahisar Belediye Başkanı Genç açıklamasında, " Çeşitli etkinliklerle Demokrasi haftası kentimizde kutlanacaktır. Demokrasi katılım demektir. Bu anlamda hem Büyükşehir hem de Ortahisar Belediyesi 'Benim bir projem var' etkinliğiyle halkımızn görüşleri alınacaktır. Yönetimle ilgili, kentimize kazandırılması gereken projeler hakkında görüşler alınacaktır. Daha demokratik bir ülkede yaşamak umuduyla, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel