Dikkat Dikkat Trabzon batıyor!

Haber61.Net – Özel Haber – Türkiye’de son zamanlarda en fazla sorun yaşayan özel sektör iflas aşmasına gelirken Trabzon’da bu sayının 100 binin üzerinde olması ise endişe verici boyutlara geldi. Geçtiğimiz yıl Trabzon’da iflasını açıklayan esnaf sayısı 60

Dikkat Dikkat Trabzon batıyor!

Haber61.Net – Özel Haber – Türkiye’de son zamanlarda en fazla sorun yaşayan özel sektör iflas aşmasına gelirken Trabzon’da bu sayının 100 binin üzerinde olması ise endişe verici boyutlara geldi. Geçtiğimiz yıl Trabzon’da iflasını açıklayan esnaf sayısı 60 bine ulaştığı Toplam icra gören kişi sayısının 113 bin 939 olması ise Trabzon’un düştüğü son durumu gözler önüne serdi.

Adalet Bakanlığından yansıyan verilere göre; Trabzon’da kiraladığı yerin kira bedelinin ödemediği gerekçesi ile icraya giden kişi sayısının da 6 Bin olduğu gözlemlendi. Trabzon’da toplam icraya uğrayan esnaf ve vatandaşların toplam icra bedellerinin ise 50 Milyon TL’nin üzerinde olduğu tahmin ediliyor.  

trabzondaki-icra-dosyalarinin-sayilari.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler