"Diğer Yol" görücüye çıkıyor

Trabzonlu yönetmen Oğuz Çiçek’in “Diğer Yol” adlı uzun metrajlı filmi 31. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde ‘Yeni Türkiye Sineması’ bölümünde gösterim programına alındı.Konuya ilişkin Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Çiç

"Diğer Yol" görücüye çıkıyor

Trabzonlu yönetmen Oğuz Çiçek’in “Diğer Yol” adlı uzun metrajlı filmi 31. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde ‘Yeni Türkiye Sineması’ bölümünde gösterim programına alındı.

Konuya ilişkin Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Çiçek, “Filmimiz oldukça önemli konularda ülkeye mesajlar veriyor.

Trabzon ve Türkiye’de beğeni toplayacak olan bir film. Bu filmi 3 yılda tamamladık. Kimseden yardım almadan tamamen kendi emeğimizle buraya kadar geldik” dedi.

Uzun zamandır üzerinde çalışılan, Trabzon konulu ve neredeyse ekibin tamamı Trabzonlulardan oluşan senarist ve yönetmenliğini Oğuz Çiçek’in yaptığı ‘Diğer Yol’ adlı uzun metrajlı film 31. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde ‘Yeni Türkiye Sineması’ bölümünde gösterim programına alındı.

Gösterimi 11 Nisan saat 21:30’da Beyoğlu sinemasında yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler