"Devlet Bahçeli İyi değerlendirmeli"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 10. Olağan kurultayında MHP Genel Başkanlığı için yarışan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın kongres sonrası çıkan sonucu MHP Genel Merkezi iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade etti. Aydın, “ MHP’nin önüne koyduğumuz ik

"Devlet Bahçeli İyi değerlendirmeli"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 10. Olağan kurultayında MHP Genel Başkanlığı için yarışan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın kongres sonrası çıkan sonucu MHP Genel Merkezi iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade etti. Aydın, “ MHP’nin önüne koyduğumuz iktidar projesi, toplum tarafından, MHP camiası tarafından kabul gördü. MHP dışındaki kitlelerin de sempatisini kazandı. MHP camiası da bu değişim hareketini benimsedi. Genel Başkan, konuşmasından sonra salondan ayrılınca salonun içi ve dışında bizim destekçilerimizin olduğunu herkes gördü. Bizden çok Devlet Bey, iyi değerlendirmeli. Bundan sonra önemli olan Devlet Bey’in bu sonucu iyi okumasıdır.”dedi.

Kongrelerde delegelerle seçim kazanabilir partinizin başına geçebilirsini söyleyen Aydın, “ Salonda delege ile kongre kazanabilirsiniz ama MHP’de değişim hareketinin ayağa kaldırdığı milyonları kimse artık görmezlikten gelemez. Bu insanların beklentilerini özlemlerini karşılayacak bir şeylerin yapılması gerektiğinin zaruret olduğu artık anlaşılmıştır. MHP genel merkez gücüyle delege organizasyonu yapabilirsiniz. Ancak camianın iktidar özlemini karşılama sorumluluğu Genel Başkan’ın omuzlarındadır. Bundan sonraki süreçte top Devlet Bey’de. Bu büyük kitleyi görmezlikten gelemez. Çok çalışması gerekecek. Onları çalışmayı itecek bir potansiyel oluştu. Biz artık çok rahatız, bunların hepsini onlar düşünecek. Ben şimdi bir adım atmayacağım. Adımı onlar atacaklar.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler