Depremin simgesi Trabzonlu Muhammet’e ödül

Van depreminde Trabzon’dan yapılan yardımlarda, biriktirdiği bisiklet parasını Van’a göndererek sembolleşen Trabzonlu 13 yaşındaki Muhammet Demirci’ye, Van İl Genel Meclisi’nden Trabzon’a gelen iki meclis üyesi,ödül verecekTrabzon il Genel Meclisinin  6 M

Depremin simgesi Trabzonlu Muhammet’e ödül

Van depreminde Trabzon’dan yapılan yardımlarda, biriktirdiği bisiklet parasını Van’a göndererek sembolleşen Trabzonlu 13 yaşındaki Muhammet Demirci’ye, Van İl Genel Meclisi’nden Trabzon’a gelen iki meclis üyesi,ödül verecek

Trabzon il Genel Meclisinin  6 Mart Çarşamba 2013 günü (yarın)  saat 10.00’da yapacağı toplantıda Van’dan gelen iki Meclis üyesi Alı Kılçık ile Kemal Beydoğan Trabzonlu Muhammet Demirci’ye bu anlamlı ve örnek davranışından dolayı ödüllendirecekler.

Van İl Genel Meclisi’ üyeleri  Alı Kılçık ile Kemal Beydoğan, armağan takdiminden sonra da kısa bir konuşma yapacaklardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel