Denetimli Serbestlik Kanunu Konferansı

Giresun'da Denetimli Serbestlik Kanunu ile cezaevinden tahliye olanlara adliye binasında konferans verildi.Giresun'da Denetimli Serbestlik Kanunu ile cezaevinden tahliye olanlara adliye binasında konferans verildi.Giresun Denetimli Serbestlik Müdürlüğü il

Denetimli Serbestlik Kanunu Konferansı

Giresun'da Denetimli Serbestlik Kanunu ile cezaevinden tahliye olanlara adliye binasında konferans verildi.

Giresun'da Denetimli Serbestlik Kanunu ile cezaevinden tahliye olanlara adliye binasında konferans verildi.

Giresun Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen konferans İl Müftü Yardımcısı Hacı Kahraman tarafından verildi. Denetimli Serbestlik Kanunu'ndan yaralanarak cezaevinden çıkanların topluma adaptasyonun ve sosyal yaşama uyumlarının sağlanması için düzenlenen programa ilgi yoğundu.

Tahliye olanlara hitap eden İl Müftü Yardımcısı Hacı Kahraman "İnsan olarak olaylar karşısında aceleci davranmamız gerekir. Öfkeliyken kararlar verip uygulamak kötü sonuçlar meydana getirebiliyor. Sabırlı davranarak kararlar almak her zaman daha yararlı olmuştur dedi.

Konferansın son bölümünde ilahi korosu tarafından seslendirilen ilahiler katılımcılar tarafından beğenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel