Demeli'den siyasilere birlik çağrısı

Trabzon’un Sürmene ilçesi Çamburnu mevkiinde yapımı planlanan ancak yaşanan kriz gerekçe gösterilerek yapımından vazgeçilen tersane için, yeniden girişimlere başlayan tersaneyi yapacak olan şirkete, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi

Demeli'den siyasilere birlik çağrısı

Trabzon’un Sürmene ilçesi Çamburnu mevkiinde yapımı planlanan ancak yaşanan kriz gerekçe gösterilerek yapımından vazgeçilen tersane için, yeniden girişimlere başlayan tersaneyi yapacak olan şirkete, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan’dan cevap verdi.Düzenlenen basın açıklaması sırasında Gürdoğan'ın yanında siyasetçilerden sadece MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli vardı.  

'BİZ SİYASET ÜSTÜ DÜŞÜNÜYORUZ'

Neden sadece MHP Trabzon İl Başkanını yanınızda? sorusuna 'Gürdoğan,'bir çok siyasetçi telefon etti toplantı saatini öğrendi. Hatta bu davada her türlü desteği vereceklerini söylip isterseniz açık hava toplantısı yapalım diyenlerde oldu. fakat teşvik etmedi ben özellikle kimseyi davet etmedim. Muammer bey'in tamamen kişisel tercihi. Parti ayrım etmeksizin şehrimizin için bize destek verilmeli' dedi.

DEMELİ'DEN İKTİRA ÇAĞRI

Bu konuşmanın ardından bir açıklama yapan Muammer Demeli şunları söyledi;

'Gönül isterdi ki diğer siyasi partilerin il başkanları da burda olabilsyedi. Ahmet kardeşimin haklı bir davası var ve bu dava tek başına değil bunu belirtmek isterim. Kendisi beni davet etmedi ben aradım ve görüştüm yanında olacağımız söyledim. Trabzon için çok önemli bir konu. 10 yıldır 12 yıldır devam eden bir mesele. AK Parti 2009-2010 yerel seçimlerinde o bölde açılan tersade 5 bin kişiyi işe koyacağını söyledi. Ama bugüne kadar 25-50 kişi dahi işe koyulmadı. Orada tersanelere giderek ben burda tersane yapamam gelin ben size verim siz burda iş çıkartık teklifinde bulundular. Muhalefet partisinin sesi burada çok çıkmaz ama çıkabileceği kadar çıkacak. İktidar partisinin milletvekilleri bu konuyu meclise taşımaları gerekiyor. Koray Bey ve Volkan Bey'de dahil tüm milletvekilleri iş birliği yapmalı ve konuyu meclise taşımalı.Eğer Trabzonluysak Trabzon'un ortak değerlerine hep birlikte sahip çıkmalıyız.Trabzon'umuz için inşallah hayırlısı olur.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel