Demeli'den seçim öncesi uyarı niteliğinde mesaj

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Cumhurbaşkanı seçimine saatler kala siyasilerden son mesajları alıyoruz. MHP Tarbzon İl başkanı Muammer Demeli, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin halk tarafından yeterince önemsenmediğini dile getirerek önemli uyarılar yaptı."Hal

Demeli'den seçim öncesi uyarı niteliğinde mesaj

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Cumhurbaşkanı seçimine saatler kala siyasilerden son mesajları alıyoruz. 

MHP Tarbzon İl başkanı Muammer Demeli, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin halk tarafından yeterince önemsenmediğini dile getirerek önemli uyarılar yaptı.

"Halkımız nasıl bir yönetim istiyorsa o yönde tercih yapacaktır" diyen Demeli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu, birleştirici, bütünleştirici, sakin, dış politikada iyi bir temsilci olacak karekterde bir insan.AK Partinin adayı ise oldukça sert ve bölücü. Daha düne kadar Türk kelimesini ağzına almayan sayın başbakan 2 gündür Türklüğe sığındı. 12 yıldır Türküm demeyen ben gürci kökenliyim eşim Arap ifadeleri kullanan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, sıkışmış durumda. Kaybedeceğini düşündüğü için kullanmadığı ifadeleri kullanmaya başladı durumu hiç iç açıcı değil. AK Parti siyasi amaç gütmeyen Cumhurbaşkanlığı makamını bir belediye başkanlığı, başbakanlık makamı gibi siyaseleştirmiş bu yönde çalışmalar yapmıştır. Millet sistemin değişmesini istiyorsa Başbakan'a oy versinler. Çünkü bilsinler ki AKP'nin adayı seçilirse Türkiye'ye Başkanlık sistemi gelecek ve sayın Tayyip seçilirse AKP'yi temsil edecek, milleti değil."

Partileri değil milleti temsil eden adam olarak adlandırılan Ekmeleddin ihsanoğlu için bugün saat 16.30 sularında Trabzon meydan'da olacaklarını ifade eden Demeli, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini sürdürmek için memleketi Trabzon'a gelen Milletvekili Koray aydın'ın da Sis dağında binlerce kişi ile buluşacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler